Parerea clientilor

Parerea clientilor

Parerea clientilor

Cu acces la sute de proprietăți imobiliare, nu numai că va oferim ocazia excelenta de a va gasi proprietatea mult visata, dar, de asemenea ne mândrim ca va putem oferi servicii imobiliare exceptionale printr-o abordare profesională.

Regasiti mai jos o selecție a feedback-ului de la clienții noștri.

 

 
mihai ()
Un consultant dedicat clienților ,atent la dorințele acestora ,orientat către rezultate.Merita sa lucrați cu acest consultant.

Duma Mihaela ()
Foarte multumita de tranzactie. Agentul este implicat, cinstit si profesionist! Recomand!

Dorina ()
Un agent de nota 10. Un agent pe care oricare vânzător, și probabil cumpărător, și l-ar dori. Implicat, amabil, sincer si de un profesionalism cum rar întâlnești! Recomand!!!!

dragos ()
un agent cu adevarat profesionist rapid si corect

Andrei G ()
Probabil cel mai corect agent din echipa.

Iordache Ionel ()
Om corect,recomand.

Iordache Ionel ()
Om corect,cu bun simt.

Cristiana daneliuc ()
Am cumparat recent, 29.11.2019 un apartament prezentat în exclusivitate de doamna Boston.A dat dovadă de profesionalism si disponibilitate.De la vizionarea apartamentului,pînă la semnarea actelor ,au trecut numai 3 zile.

Georgiana ()
M-a ajutat sa gasesc un apartament in cel mai putin timp posibil ,tot respectul pentru un asa agent

Ionescu Bogdan ()
Cel mai bun agent,greu gasesti un asa agent

Mirabela ()
Un agent de nota 10.

Valentin ()
dragute apartamentele :)

Andreea ()
Foarte amabil !

MIHAELA CIOBANU (MORUZ) ()
Consecvent si profesionist. Felicitari!

Bianca Ileana ()
O recomand cu drag deoarece este o profesionista .

Bianca Ileana ()
O recomand cu drag deoarece este o profesionista!

Luigi Moruz ()
De departe cel mai prolific agent dintre agentii care s-au perindat. Bravo.

MARIA ()
Pare destul de OK.

Valentin Tutunaru ()
Profesionist.

GRECU Andrei ()
Un om dedicat acestei meserii, cu caracter si multa rabdare. Bravo dumneavoastra, ca si companie, ca aveti asemenea angajati!

Halbac Liana ()
Caut ap cu programul prima casa

Miha ()
Am 2 apt dec. În oras 2 dec în Orizont la pasaj Iris 56mp parchet nou centrala noua termopan nou gresie refăcut în decembrie 2015 43000euro 2 dec cu posibilitatea de 3 camere centrala termopan gresie apa separat terasa 160mp și 2garaje la vile din cărămidă Letea 58000euro și la pachet de 70000euro se adaugă teren intravilan oraș Bacău spre Sarată 2500mp

Emilia Nica ()
Vanzarea unei case este un proces destul de stresant pentru oricine, iar dvs m-ati ajutat si ati facut acest proces cat mai usor pentru mine. Sunt de părere că dumneavostra ati trecut dincolo de sarcinile generale ale unui agent imobiliar, prin profesionalismul de care ati dat dovada si prin amănunțite follow up-uri si raportari pe parcursul intregului proces de promovare. Am ales agentia Apollon intrucat mi-ati oferit un plan de comunicare si promovare cuprinzător, nu am fi obtinut, cred, acest feedback de la orice alta agentie imobiliară. Va multumesc

Rodica Barac ()
Doresc sa multumesc din suflet d-lui Popovici cat si echipei Apollon pentru rezultatul incredibil obtinut pentru familia noastră. Ați reușit să facilitati incheierea tranzactiei pentru apartamentul nostru in timp util si la un pret dincolo de asteptarile noastre - toate în termen de 30 de zile . Noi credem că angajamentul și devotamentul dumneavoastră pentru noi ca si Clienții dvs a fost de neegalat . Concentrarea dvs pe rezultatul final a fost dincolo de orice îndoială și sfaturile dvs pe parcursul derularii vanzarii au fost motivante, iar rapoartele detaliate din timpul procesului de promovare au fost apreciate foarte mult . De la debutul colaborarii noastre am avut incredere ca sunt pe « maini bune » și va voi recomanda personal catre alti potentiali clienti ce apreciază profesionalismul , onestitatea și integritatea unei agentii imobiliare. Multumesc!

mihaela (12/7/2015)
Sunt interesata de acest apartament!

raluca (8/12/2015)
Un agent imobiliar dedicat , un profesionist.

Traian (8/1/2015)
Acorda atentie detaliilor si vorbeste direct la obiectul problemei. E bun.

Corina Pricop (6/29/2015)
Am fost placut suprinsa de seriozitatea si comunicarea de care a dat dovada domnul Dan de aceea l-am ales sa ne reprezinte in vanzarea unei locuinte in Bacau, care s-a incheiat cu success.Recomand cu caldura…

Cristina Mares (6/15/2015)
Multumesc dlui Florin pentru seriozitatea si profesionalismul de care a dat dovada, am fost foarte multumita de colaborare. Voi mai apela la servicile agentiei Apollon si implicit la serviciile dlui. Florin.

Petru M. (6/10/2015)
Apreciez profesionalismul d-lui Florin a dat dovada de profesionalism,sunt foarte multumit de aceasta agentie......

Felix C. (4/23/2015)
Multumesc pe aceasta cale companiei imobiliare APOLLON, in special d-lui Popovici Florin pentru profesionalismul aratat in vanzarea unui imobil. Recomand serviciile dumnealor cu sinceritate.

Marius Popa (2/27/2015)
Am colaborat cu agentul Andreea Bibire in vederea cuumpararii unui apartamente si am gasit apartamentul dorit in cel mai scurt timp. Seriozitate si punctualitate.Multumesc

Marian Pascu (2/17/2015)
Vreau sa mulțumesc pe aceasta cale d-rei Andreea pentru tot ajutorul și profesionalismul si promptitudinea de care a dat dovada.

CLAUDIA (1/7/2015)
Multumesc deocamdata pentru sfaturile si ideeile dvs., dati dovada de un inalt profesionalism si dedicare.Va contactez cand ajung in tara.