APOLLON - 13 ani de Experienta in slujba Clientului

APOLLON - 13 ani de Experienta in slujba Clientului

Sursa: Aparitii in presa: desteptarea.ro/10.02.2014

Noi îmbrățișăm schimbarea și in mod constant provocam practicile traditionale de pe piata imobiliara pentru că avem o dorință puternică de a îmbunătăți modul în care industria noastră funcționează. 
Toti cei care vand sau cumpara o proprietate, cei care investesc in imobiliare sau fac studii de piata, se intreaba: când isi va reveni piata imobiliara?

     


Ei bine, pentru anul 2014, perspectivele sunt încurajatoare. Haideti sa vedem impreuna de ce?
Daca in anii 2011 si 2012 s-a constatat, la nivel national, conform Indicelui imobiliare.ro bazat pe preturile cerute de catre proprietarii de apartamente noi si vechi, o stabilizare a preturilor  undeva la nivelul anilor 2005-2006, anul trecut s-a consemnat o scadere cu 8,2% (cat in 2011 si 2012 la un loc!) fata de preturile din 2012. Daca mai punem si ca numarul tranzactiilor la nivel national a crescut cu 16,85%  in 2013 fata de 2012, iata ca putem afirma ca sectorul imobiliar, cel mai afectat de criza economică, dă semne de stabilitate. Brokerii imobiliari afirma că se aşteaptă chiar la creşteri de preţuri, în condiţiile în care Programul „Prima Casă - episodul IV”, a scos industria imobiliara din impas.

Astfel pentru 2014, potrivit Fondului National de Garantare a  Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, bancile vor beneficia de un plafon de garantare generos de cca. 2.08 miliarde de lei. Tinand cont si de faptul ca riscul de acordare a creditelor de catre banci este tinut fifty-fifty cu statul rezulta ca fondul pentru Programul ”Prima Casa” se ridica la 4,16 miliarde lei, aproximativ 925 milioane euro, adica romanii pot contracta peste 25.000 de credite co-garantate de catre stat.

 

Pentru anul 2014, eu estimez o creştere a preţurilor la apartamente si case. Nu mare pentru că piaţa imobiliara bacauana a ajuns la o anumita stabilitate, anul 2013 inregistrand o scadere la preturile cerute de catre proprietari de doar 5%. Terenurile pentru constructii si spatiile de birouri sau spatiile comerciale/depozitare sunt inca la un nivel mic de tranzactionare datorita cererii mici in raport cu o oferta in crestere. Sunt inca multe necunoscute pentru anul 2014, cert este ca noi credem ca sectorul imobiliar si-a revenit”.

Si pentru ca viitorul suna bine noi ne-am pregatit si am investit in oamenii care alcatuiesc echipa Apollon prin creearea unui departament de creditare, cu ajutorul căruia clientul poate analiza cele mai avantajoase oferte bancare si a unui departament de consiliere juridica, compania noastra fiind singura din oras care are asemenea departamente puse in slujba clientilor”.

 Pentru anul acesta Apollon Group isi propune extinderea la nivel national a brandului „APOLLON®” inregistrat la OSIM sub nr. 104026/20.10.2009. „Daca societatea noastra are filiala la Bucuresti din 2008 acum, in luna februarie, vom deschide un punct de lucru si in Cluj-Napoca. Expansiunea Francizei Apollon continua prin realizarea de parteneriate flexibile si reciproc avantajoase in principalele orase ale tarii cum ar fi: Iasi, Suceava, Focsani, Piatra-Neamt, Brasov, Ploiesti, Galati, Constanta, Timisoara, Arad, etc.

In sprijinul acestei expansiuni  am socotit ca este imperios necesar crearea unui nou portal www.apollon.ro, in primul rand pentru o mai usoara navigare si informare a clientilor consumatori de servicii imobiliare dar si pentru creearea unui instrument de lucru, bazat pe tehnologii inovative, pentru brokerii sau partenerii nostri din toata tara”.

Un lucru care trebuie mentionat este atentia pe care o acordam „educatiei imobiliare” atat a brokerilor nostri cat si a celor ce apeleaza la serviciile noastre. In acest context precizam ca agentii Apollon au cursuri de calificare si/sau de perfectionare si participa periodic la traininguri si worksopuri astfel incat acestia au trecut de la cunostinte si expertize direct la clienti sub forma rezultatelor. 

Cu o experienta de 13 ani in imobiliare, ne place sa credem ca Apollon a devenit un adevarat „One Stop Shop” pentru cei care au nevoie de informatii cu preturi reale ale imobilelor de pe piata imobiliara bacauana, pentru toti cei care doresc sa vanda, sa cumpere sau sa inchirieze un apartament, pentru cei care sunt doar curiosi sa afle cat valoreaza locuinta lor, pentru cei care vor sa li se administreze un imobil sau pentru orice investitor care are nevoie de un studiu de piata sau marketing imobiliar.

Investitia Companiei Imobiliare Apollon pentru anul 2014 se ridica la peste 100.000 de euro, o investitie care va creea peste 25 de noi locuri de munca. 

La noi NU "merge si asa". Noi facem imobiliare intr-o maniera cu totul diferita pentru a ne diferentia de celelalte agentii imobiliare.

Apropo, dumneavoastra cu cine faceti Imobiliare?...