Apollon, liderul bacauan al pietei imobiliare, a implinit 14 ani

Apollon, liderul bacauan al pietei imobiliare, a implinit 14 ani

- cunoscuta agentie are, insa, si vocatie de lider national, dovedita de locurile ocupate in topuri

Cu exact 14 ani in urma, inginerul Florin Popovici punea, in Bacau, piatra de temelie a ceea ce avea sa devina, nu peste mult timp, liderul local al pietei imobiliare. Aceasta este Agentia imobiliara Apollon Group, infiintata in ziua de 7 septembrie, si care poate fi numarata printre liderii nationali de piata. Vocatia de lider in România a fost deja confirmata in anul 2007, când Apollon a ocupat locul 1 in topul companiilor imobiliare (conform Topului National al Firmelor Private) si reconfirmata in anul 2013, când a ocupat locul al treilea in Top Afaceri România 2013.

Inginer de profesie, cu o practica de câtiva ani in industria petrochimica, apoi ca angajat al Camerei de Comert si Industrie din Bacau, un timp chiar agent imobiliar la firme carora le-a devenit ulterior concurent, Florin Popovici nu a ezitat, in anul 2001, sa schimbe total macazul, sa-si ia, cum se spune, soarta in propriile mâini si nu oricum, ci intr-un domeniu aproape inedit pentru experienta sa: tranzactiile imobiliare.

S-a intâmplat in momentul in care am simtit ca nici la Camera de Comert nu mai mergea treaba, din punct de vedere al câstigului personal – spune intreprinzatorul. Eram foarte tânar si chiar ma gândeam sa-mi caut de lucru in strainatate. Mi-a placut ce am inceput, am gasit in imobiliare o munca dinamica, in care nicio zi nu seamana cu alta, in care interactionezi cu oamenii si tot timpul ai alte solicitari.”

Citeste articolul integral  AICI: http://blog.apollon.ro/apollon-liderul-bacauan-al-pietei-imobiliare-a-implinit-14-ani