Apollons sărbătoreşte aniversarea a 20 de ani de imobiliare

Apollons sărbătoreşte aniversarea a 20 de ani de imobiliare

 

Apollons sărbătoreşte aniversarea a 20 de ani de imobiliare prin participarea la cel mai important eveniment al anului – TNI, Târgul Naţional Imobiliar!

Cu ocazia deschiderii expoziţiei TNI, 10-12 septembrie 2021,  Apollons participă cu stand propriu pentru prezentarea beneficiilor de a fi parteneri ȋn reţeaua extinsă la nivel naţional Apollons şi totodată pentru a promova ofertele cu preţ special pe durata expoziţiei, ale partenerilor Apollons.

 

La 20 de ani de aniversare, Apollons continuă conceptul lansat anul trecut prin noua formula prin care partenerii Apollons primesc 100% din comisionul ȋncasat. Fără taxă iniţială de franciză, fără redevenţe, fără taxe de publicitate, fără bariere ȋn branduirea personală...Doar avantaje!

Compania Apollons este configurată ca un brokeraj de francize imobiliare personale; nu este o franciză tradiţională!

Este bine de ştiut că Apollons constituie o reţea cu acoperire naţională de agenţi independenti, echipe de agenţi şi agenţii imobiliare care sunt dispuşi să se instruiască permanent şi ȋn acelaşi timp să inveţe şi pe alţi colegi din experienţa lor acumulată şi să colaboreze ȋntre ei.

Modelul de afaceri Apollons Franchise este un model de succes pentru că:

·          Lucrezi de Oriunde

Fara taxe de Birou si costuri de gestionare a afacerii rezonabil de mici.

 

·          Ai Suport si Asistenta in timp real

Servicii profesionale de Marketing&IT, Juridic, Creditare, reprezentare prin Call-Center.

 

·         Beneficiezi de o Tehnologie de ultimă generaţie

 

·          Ai Branding si expunere masiva

Echilibru intre brandul national si autonomia francizatului promovare si vizibilitate maxima.

 

·          Ai parte de Traininguri si Educatie continuă

Ai acces la cursuri, workshop-uri Live sau On-Line oricand simti nevoia să-ti adaptezi cunostintele.

 

Franciza Imobiliară Personală - o reţea de agenţi imobiliari care cooperează - reprezintă o comunitate activă, care pune accent ȋn primul rând pe educaţie şi profesionalism!

Apollons Franchise a creat o adevărată Şcoală Imobiliară, prin Centrul de Evaluare şi Certificare Agenţi, care oferă cursuri acreditate de către stat, prin A.N.C, din anul 2008 şi până ȋn prezent absolvind peste 500 de agenţi imobiliari. Centrul de Educaţie Apollons organizează cursuri de iniţiere, cursuri de specializare şi de calificare, fiind singura instituţie de altfel care organizează cursuri de calificare ȋn profesia de agent imobiliar. Aceste cursuri „vor deveni obligatorii prin adoptarea mult aşteptatei legi care va reglementa domeniul imobiliar, proiect de lege care se află ȋncă din anul trecut ȋn Parlament. Cursurile organizate de către Centru de Educaţie Apollons, respectă Standardele şi Codurile de practică europene, acreditate de către Asociaţia Europeană a Profesiilor Imobiliare – CEPI - de la Bruxelles, şi sunt recunoscute la nivel internaţional. Mai menţionez că anul acesta, şcoala noastră a fost nominalizată pentru  “Cel mai bun program educational” de către Clubul Profesioniṣtilor in Imobiliare - CPI 2021, nominalizarea primită reprezentând încă o recunoaṣtere a activităţii desfăşurate de către noi, la nivel de excelenţă”.- Florin Popovici, Fondator & CEO Apollons.

 

Ne vedem la standul Apollons Franchise! Vă asteptăm cu drag!

Echipa APOLLONS