Ghidul chiriasului

Ghidul chiriasului

Ghidul chiriasului

 PROCESUL DE INCHIRIERE IN LINIE DREAPTA - Ghidul Chiriasului

Va prezentam un ghid pas-cu-pas pentru fiecare etapa in inchirierea unei proprietati:

PAS 1 - IDENTIFICAREA NEVOILOR

Primul pas pentru a găsi o noua locatie pentru inchiriere este sa trimiti cererea ta, fie printr-un apel catre numarul de telefon call center, fie sa ne vizitati la birou unde veti putea discuta cerintele dvs de inchiriere cu unul dintre consilierii nostri specializati pe departamentul Inchirieri imobile pe zona Ta.

De asemenea puteti inregistra cererea dvs online completand formularul de pe site: https://www.apollon.ro/cererea-ta.html

PAS 2 - SERVICII DE CALITATE

Indiferent ca va re-locati cu serviciul intr-un alt oras, sau cautati o chirie mai accesibila, sunteti student sau aveti o familie nou intemeiata, Consilierii Apollosn va stau la dispozitie in cautarea locuintei potrivite nevoilor voastre.

Închirierea unei proprietăți prin intermediul Consilierilor din departamentul de inchirieri Apollons,  specializati pe zone, are avantajul de a-ti prezenta informații detaliate despre zona ta, de a te consilia cu privire la ofertele cele mai potrivite pentru tine, practic  pentru a vă salva timp și efort.

PAS 3 - SELECTAREA OFERTELOR POTRIVITE

Odata ce Consilierul imobiliar a inteles clar cerintele si preferintele tale iti va face o selectare a ofertelor care ti se potrivesc. De asemenea, Consilierul Apollons te va tine la curent in mod constant prin SMS si e-mail atunci cand noi proprietati din zona devin disponibile pe piata.

PAS 4 - VIZIONARI CU CLIENTII

Cu o programare in prealabil, la o ora convenabila pentru tine, chiar daca este peste orele de program sau in weekend, vei putea viziona proprietatile selectate insotit de Consilierul Tau care iti va sta la dispozitie pentru orice intrebare sau alte sfaturi si informatii de care ai nevoie.

PAS 5 - INAINTAREA OFERTEI
Daca ti-a placut o proprietate si esti decis sa o inchiriezi, oferta ta de inchiriere va fi inaintata catre proprietar atat verbal cat si in scris. 

PAS 6 - OFERTA ACCEPTATA

Odata ce oferta a fost acceptata Consilierul Imobiliar verifica si pregateste actele necesare pentru intocmirea Contractului de inchiriere. La semnarea contractului vei achita catre proprietar contravaloarea chiriei pe o luna si garantia.

PAS 7 - INCHEIERE CONTRACT

Dupa semnarea Contractului de inchiriere, proprietarul va va inmana un set de chei si va veti putea muta in casa noua. 


Felicitări, va puteți muta acum în noua dvs casă !