Ghidul vanzatorului

Ghidul vanzatorului

Ghidul vanzatorului

Cum se desfasoara Procesul de Vanzare in Linie Dreapta

Pentru a intelege mai bine cum decurge o tranzactie si pentru a fi mult mai putin stresat, am creat pentru Tine un nou concept denumit: PROCESUL DE VANZARE IN LINIE DREAPTA formai din 7 PASI:

1. Estimarea valorii
Scopul vanzatorului este de a-si vinde proprietatea la cel mai bun preț posibil, în cel mai scurt timp posibil. 
Cele mai semnificative considerente pentru stabilirea unui pret de vanzare al unei proprietati sunt: tranzactiile recente de pe piata pentru proprietati similare si concurenta actuala (proprietati similare care sunt la vanzare pe piata in momentul respectiv).
 Agentul dvs. imobiliar Apollons vă poate oferi informații și va poate consilia Gratuit cu privire la aceste două aspecte prin prezentarea unei analize de piață concurențiale.
Sunați-ne la 0733539539 sau completati formularul de cerere de evaluare a proprietatii.

 

2. Verificarea actelor
Verificarea existenţei actelor de proprietate şi veridicitatea acestora este un pas foarte important. 
Coordonatorul de Tranzactii Apollons  vine in ajutorul tau in tot acest proces, prin verificarea tuturor actelor de proprietate si operatiunilor juridice. 

 

3. Promovarea proprietatii
Pentru a gasi cumpărătorul perfect in cel mai scurt timp posibil ai nevoie de o expunere maxima a proprietatii intr-o gamă largă de canale mass-media . Când apelati la un Consilier Apollons pentru a va vinde proprietatea , veti beneficia de serviciile incluse in pachetele de promovare, care cuprind: expunerea intr-o locatie premium a ofertei pe site-ul www.apollons.ro, promovarea in lista de site-uri partenere: imobiliare.ro, titirez.ro, magazinuldecase, imopedia.ro, etc, publicarea anuntului in cotidianele locale, promovarea in campaniile de newslettere targetate pe clienti si in campaniile SMS.

 

4. Vizionari cu clientii
Programul de lucru al Consilierilor Apollons este esential pentru a maximiza sesiunile de vizionari a aproprietatii dvs cu potentialii Clienti, chiar daca este peste orele de program sau in weekend.
De fapt, 38 % din vizionaririle cu clientii se fac peste program si la sfârșit de săptămână. Birourile noastre sunt deschise de la 9:00 am- 19:00 pm de luni până vineri și 9 am-14:00 pm sâmbăta. În plus, serviciul de Call Center va sta la dispozitie NON Stop.
Cu o programare in prealabil, la o ora convenabila pentru tine, Consilierul Apollons va veni insotit de Clienti pentru a viziona proprietatea dvs si iti care iti va sta la dispozitie pentru orice intrebare sau alte sfaturi si informatii de care ai nevoie.

 

5. Acceptarea ofertei
Dupa vizionari daca un cumparator este decis sa cumpere iti va inainta o oferta ta de cumparare, atat verbal cat si in scris. Odata ce oferta a fost acceptata de dvs, Coordonatorul de Tranzactii verifica si pregateste actele necesare pentru intocmirea Antecontractului. La semnare vei incasa de la Cumparator un avans de 5-10% din valoare.

 

6. Pregatirea actelor pentru notariat
Consilierul Creditare-Tranzactii verifica actele necesare finalizarii tranzactiei, le inmaneaza Notarului intr-o mapa si totodata face programare la notariat pentru semnare.

 

7. Finalizarea tranzactiei
La semnarea actelor notariale vei incasa cash sau prin banca diferenta de pret. Daca tranzactia se face cu credit atunci diferenta de pret se va transfera in contul dvs imediat dupa semnare.

 

FELICITARI ! Proprietatea dvs s-a vandut !