VANZARE 2 CAMERE TITAN, PARC IOR

ID: APL28293, Titan, Bucuresti

75,000 EUR 1

Comision:

Descriere hotel/pensiune

VANZARE APARTAMENT 2 CAMERE, TITAN, PARC IOR!

Compania Apollons Estate va ofera spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat foarte aproape de Strada Constantin Brancusi si Bulevardul 1 Decembrie 1918. 

Acces facil la mijloacele de transport: Statii STB la doar 5 minute de mers pe jos, Statia de Metrou Titan este la aproximativ 15 minute de mers pe jos, iar Statia de Metrou Costin Georgian este la aproximativ 10 minute de mers pe jos.

In apropierea imobilului este: Parcul IOR, Lacul Titan, Parcul Titan, Mall ParkLake, Farmacii, Magazine Comerciale, Restaurante.

Blocul solid, construit in anul 1969. Constructia este din caramida si plansee de beton, pe 4 niveluri iar blocul este izolat termic, la exterior.

Apartamentul este pozitionat la etajul 4, cu acces foarte facil catre acesta. Blocul, respectiv scara sunt foarte curate.

Suprafata de 55 mp utili, apartamentul este spatios, asadar si cu compartimentare open-space.

 Este recent renovat complet de la caramida, modern, foarte curat si ingrijit. Totul este nou la interior!

Se vinde complet utilat si mobilat, imbunatatirile clasice regasindu-se in toate incaperile: gresie, faianta, parchet ,geamuri termopan, aparat de aer conditionat.

Avand in vedere caracteristicile apartamentului, familia care se va decide sa il achizitioneze, va beneficia de urmatoarele AVANTAJE:

- siguranta constructiei (bloc construit foarte bine)

- liniste- datorita pozitiei apartamentului (ferit de zgomot si praful generat de pe arterele rutiere importante)

-spatii generoase pentru depozitare

Cele mai sus mentionate va vor permite dumneavoastra sa aveti, in primul rand: confort, din toate punctele de vedere, siguranta, iar apartamentul ar putea fi destinat, atat pentru locuit cat si investitie.

In cazul in care considerati ca bugetul dumneavoastra este foarte apropiat de pretul propus, va rog sa ma contactati, vom putea discuta, in acest sens. 

Se accepta si varianta credit. Va asteptam!

Program vizionari LU-VI: 9.00-18.00; SBT: 9.00-14.00

PRET VANZARE: 75000

Contact: 0762763611

Caracteristici hotel/pensiune

  • Zona: Titan
  • Reper:

Caracteristici generale

  • Apropiere: Piata Transport in comun Parc Unitate sanitara Farmacie Magazine Supermarket Mall Restaurante Scoala Gradinita Liceu Banca
  • Tip Bloc: Bloc